Typetjes

TYPETJES

Is het tijd voor groot feest? En wil jij een van onze typetjes op jouw (kinder)feestje, bruiloft, in de speeltuin of een andere plek waar de kinderen graag geschminkt worden, een ballondiertje krijgen kortom geëntertaind worden?

Bekijk dan hier beneden Bella Ballon, LiLa Lollypop, Kelly Konijn en Hulppiet.

Bella Ballon

Onze ballonnenspecialist. In haar prachtige, kanariegele jurk kan ze de prachtigste ballonkunstwerken vouwen en voorziet elk kind van een leuk ballondiertje.

Bella is af en toe ondeugend en maakt flauwe grapjes, maar ze is wel altijd vrolijk!
Ze tovert graag een grote glimlach op de gezichten van alle kindjes.
Bella is met haar ballonnen een grote aanvulling van elk feestje. Kinderfeestje, festival of bruiloft, het maakt allemaal niet uit.

LILA LOLLYPOP

Waar lollies te vinden zijn, is Lila Lollypop te vinden.

Altijd vrolijk, altijd blij. Een echte spring in het veld. Ze houdt heel erg van dansen. Vooral dansen met heel veel kindjes is haar grote hobby. Ook maakt ze ballondiertjes en schildert ze hele mooie kindergezichtjes. Dus niet schrikken als er op jouw feestje ineens tijgers, prinsessen en vlinders rond lopen en hondjes door de lucht vliegen.

Kelly Konijn

Je zou het niet verwachten van zo'n schattig konijntje, maar ze haalt soms wel eens kattenkwaad uit. Al gaat dat niet altijd even goed doordat ze zo onhandig is. Maar stiekem is ze ook wel heel erg lief en maakt de kindjes graag aan het lachen. Ze is wel een beetje verlegen, maar zodra ze vriendjes heeft gemaakt doet ze de meeste gekke dingen. Ze houdt van spelletjes spelen en knutselen, maar zet ook de grootste kunstwerken op de gezichtjes van de kinderen.

Hulppiet

Hulppiet is drie jaar geleden stiekem mee gegaan naar Nederland. Eigenlijk mocht ze nog niet mee omdat ze nog niet is geslaagd voor de pietenschool. Sinterklaas is hier uiteindelijk natuurlijk wel achter gekomen. Eerst was hij hier niet zo blij mee, maar Hulppiet heeft zo goed mee geholpen dat Sinterklaas haar het jaar erna weer heeft meegenomen naar Nederland. Ook dit jaar mag ze gelukkig weer mee! Maar omdat Hulppiet de pietenschool nog niet heeft afgemaakt is ze soms wat onhandig. Nu is ze bezig met het halen van haar pietendiploma en krijgt ze misschien wel een ECHTE pietennaam!